Uthyres kontorshotell, coworking - Gamla Stan

Lilla Nygatan 23, 111 28 Gamla Stan Objektnummer 10761014

Hyr dit kontor i historiska och modernt inredda lokaler i det anrika och mycket vackra Lejonsköldska Palatset med anor från 1700-talet på Lilla Nybrogatan 23!

Adress
Lilla Nygatan 23 , 111 28 Gamla Stan
Lokaltyp
Kontorshotell
5 - 300 m2
Coworking
5 - 300 m2
Totalyta
5 - 300 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Fastigheten
Den nuvarande byggnaden på fastigheten uppfördes år 1860 för Stockholms Enskilda Bank. Fastigheten var på sin tid Stockholms första privata bankpalats och har på senare tid varit huvudkontor till Acne och senast även inrymt en skola. Idag nyttjas lokalerna som kontorshotell och co-working av nuvarande hyresgäst.
Läge
Här finns det möjlighet att hyra möblerade, fräscha och nyrenoverade rum i olika storlekar samt även fast arbetsplatser i öppen co-workingyta alternativt endast medlemskap med större flexibilitet och till lägre pris.

BEKVÄMLIGHETER: Dusch, Kök/pentry, Mötesrum, Reception, Telefonbås, WC
Omgivning
Gamla Stan i Stockholm är en världsberömd stadsdel, känd för dess mysiga småbutiker, dess anrika smala gränder och torg samt sin historia. Nästen alla byggnader i Gamla Stan är blåmärkta av Stadsmuseet vilket innebär att de utgör "synnerligen höga kulturhistoriska värden”. Slussens framtida utseende kommer i allmänhet lyfta Slussen och i synnerhet södra delarna av Gamla Stan enormt.
Parkering
Utomhusparkering finns exempelvis på Munkbron samt på Riddarholmen ca 200 meter från fastigheten med avgift enligt stadens tariff. Parkeringsgarage finns vid Sharaton Hotell. På Kornhamnstorg finns cykelparkering.
Service
I själva anläggningen erbjuds cykelrum. I Gamla Stan finns hundratals restauranger, mängder av mysiga caféer och butiker med mera. Du har den välsorterade Munkbrohallen på Munkbroleden, Coop Nära med postservice vid Järntorget samt nära till apotek. Kort och gott så har du här all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge. Gamla Stans tunnelbanestation som trafikeras av både röd och grön linje ligger ca ett stenkast från porten. Gångavstånd till flera busslinjer och närmast är Mälartorgets hållplats där linjerna 3 och 53 passerar. Dessa tar Dig snabbt till Slussen åt ena hållet med T-bana, Saltsjöbanans ändstation samt en av Stockholms största bussterminal och Stockholms Centralstation åt andra hållet där även fjärrtåg, pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår. Det är cirka 10 minuters promenad både till Slussen och Centralstationen. Från Skeppsbron, som bara tar några minuter att gå till, avgår färjorna som tar Dig till Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund.
Övrigt
Kontakta lokalförmedlaren helst via mail; hanna@lokaldirket.se för mer information om tillgängliga rum, hyra, möjligt tillträde och avtalslängd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
i
Begär mer info

Objekt 10761014, Lilla Nygatan 23

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se